Vrijdag 27 Mei 2016
Dinsdag 13 Oktober 2015
Maandag 24 Augustus 2015
Donderdag 13 November 2014
Maandag 20 Oktober 2014

Vernieuwde website online!

Enkele maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website en vandaag is het resultaat te zien. Welkom op de nieuwe website van ADJ Milieutechniek.

Onze inzet was om een duidelijke website te maken, die past bij de weg die ADJ Milieutechniek is ingeslagen. ADJ Milieutechniek staat voor heldere en flexibele milieudienstverlening in alle markten, waarbij kwaliteit, service en innovatie een belangrijke rol spelen.

Enkele verbeteringen zijn dat onze diensten nu in meer detail uiteen worden gezet en dat we ons programma hebben uitgebreid met social media, zoals twitter, facebook en een eigen youtube pagina. Verder willen we onze klanten beter van dienst zijn door middel van een nieuw milieu-alarmnummer en een linkedin organisatiepagina met de laatste ontwikkelingen.

Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet, waardoor nog niet alle onderdelen vlekkeloos werken. Uiteraard doen we ons best om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

We hopen dat de nieuwe website in de smaak valt. Mocht u nog opmerkingen of tips hebben om de website verder te verbeteren, dan vernemen wij die graag!

Vernieuwde website online!