Gevaarlijke stoffen

Risico’s vermijden, problemen direct oplossen!

Milieucalamiteiten, waarbij milieuschadelijke stoffen vrijkomen, vragen om een veilige, snelle en deskundige aanpak. Veiligheid voor mens en milieu staan bij ADJ Milieutechniek hoog in het vaandel. Of het nu gaat om het leveren van veiligheids- of beademingsmateriaal of milieukundige assistentie en advies, ADJ Milieutechniek beschikt over innovatief materieel met de hoogst geavanceerde technieken. Dat zorgt voor een adequate oplossing van ieder milieu-incident. Uitgebreide risico-analyses en checklisten dragen bij aan het verantwoord handelen met gevaarlijke stoffen om zo de potentiële risico’s te voorkomen en te beheersen.

Compleet en vakkundig

Het op verantwoorde wijze transporteren, afvoeren en verwerken van (gevaarlijke) afvalstoffen is bij ADJ Milieutechniek in vertrouwde handen. Daarvoor heeft ADJ Milieutechniek diverse afspraken en regelingen getroffen met erkende be- en verwerkings- en/of inzamelbedrijven door heel Nederland.

Uit de praktijk blijkt, dat milieu-incidenten met gevaarlijke afvalstoffen voortdurend complexer worden en de milieuwetgeving strenger. Dit stelt hoge eisen aan de kennis van onze medewerkers. Strikte calamiteitenprocedures, beschikbaarheid van mens en materieel en continu innoveren van nieuwe materialen dragen bij aan een veilige aanpak van incidenten.

De administratieve registratie en verwerking van gewerkte uren, ingezette arbeidskrachten, materiaal, transportdocumenten, afvalstoffenregistratie en het verzorgen van onderbouwde rapportages worden volledig door ADJ Milieutechniek verzorgd.

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...