Equipment verhuur

ADJ Milieutechniek beschikt over een ruimte vloot aan gespecialiseerde reinigings- en calamiteitenvoertuigen.

Onderstaand een overzicht per categorie:

Alle equipment
Kraancontainervoertuigen
Het inzetten van kraancontainervoertuigen kan voor meerdere toepassingen. U kunt hierbij denken aan het leveren van vloeistofdichte containers, het opladen/hijsen van allerhande (hulp)materialen of het saneren en vervoeren van verontreinigde grond.
Graaf- en grondverzet
Het gebruik van graaf- en grondverzet is onmisbaar in onze dienstverlening. ADJ Milieutechniek beschikt over klein graaf- en liftequipment. Voor bodemsaneringen hanteren wij de hoogste veiligheidsstandaard en nieuwste graaftechnieken. Ook wielladers of rupsdumpers kunnen wij snel ter plaatse hebben.
Hogedrukunits tot 2500 bar
Professionele reiniging met warm water en hoge druk, ADJ Milieutechniek is gespecialiseerd in het industrieel reinigen van allerlei verschillende soorten objecten, binnen- en buiten. Van machinepark en spoorrails tot het reinigen van een technische installaties.  Onderstaand een overzicht van onze hogedrukreinigers/hogedrukunits:
Oil disc skimmers & Oil recovery systems
Het HCS Oil disc skimmers assortiment omvat een toonaangevende groep van skimmers. De Oil Disc Skimmers gebruiken oleofiele schijven (discs) om gemorste lichte als zware olie te herstellen.
Rioolcombi-(vacuüm)voertuigen
(Op)zuigen, persen of vervoeren van (gevaarlijke) vloeistoffen alsmede ontstoppen en reinigen van riolen, dat noemen wij een rioolcombi. Uiteraard kan er met een rioolcombi ook olie-water en vetafscheiders of ondergelopen kelders worden leeggezogen. De rioolcombi is breed inzetbaar.
Rolbezem-veegwagens
Op zoek naar een veegmachine met rolbezem? Wij hebben verschillende veegmachines in ons assortiment. Voor een veegmachine kan u bij ADJ Milieutechniek terecht. Wij zijn gespecialiseerd en adviseren u graag.
Life Safety Support Unit & Deco Units
Een gevaarlijke stof in uw PGS warehouse? Ademlucht nodig? Overpompen van chemicalien? ADJ Milieutechniek beschikt over geavanceerde Life Safety Support units waarbij het veilig werken onder en met ademlucht een pré is.
Transport- en inzamelvoertuigen
Voor elke dienst die wij leveren komt soms ook afval bij vrij. Hierbij is eigen transport en inzameling van toepassing. ADJ Milieutechniek beschikt over uiteenlopende inzamelvoertuigen voor oliestromen alsmede ADR stromen.
Vacuumequipment (mini)
Op zoek naar een mini zuigkar? Inzetbaar bij calamiteiten op moeilijk te bereiken locaties voor het opzuigen van vloeistoffen. Inzetbaar in combinatie met een HDR servicewagen voor optimale zuig- en reinigingswerkzaamheden.

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...