Certificeringen

KWALITEITSCERTIFICERING

Kwaliteit en veiligheid staat bij ADJ Milieutechniek hoog in het vaandel. Daarom hanteert zij de in de branche bekende kwaliteits- en veiligheidszorgsystemen. ADJ Milieutechniek wil zichzelf continu verbeteren en is daarom in het bezit van de volgende certificeringen:

– ISO 9001:2015
– VCA**

– SIR 2019
– BRL 902 Tankreiniging
– BRL 904 Tanksanering
– BRL 905 Tankreiniging

Gecertificeerde opleidingen

ADJ Milieutechniek hecht veel waarde aan kwaliteit en het opleiden van haar mensen. Zo leveren onze medewerkers niet alleen kwalitatief hoogwaardig werk, maar werken zij ook volgens de hoogste arbo-, welzijns- en veiligheidseisen. Om vakmanschap en betrouwbaarheid te stimuleren en te waarborgen voor de toekomst werken wij nauw samen met diverse opleidingscentra. Onze medewerkers beschikken over ruime praktijkervaring en worden doorlopend bijgeschoold om de werkzaamheden vakkundig te kunnen uitvoeren. Bedrijfshulpverlening, EHBO, VCA vol leidinggegevende, veilig werken langs de weg en verkeersmaatregelen, vervoer met gevaarlijke stoffen (ADR), gasmeting in besloten ruimten en ademluchtbescherming/gaspakdrager behoren tot de standaard expertise.

Veiligheid

Gezien de uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van milieu-incidenten bestrijding, het uitvoeren van bodem- en tanksaneringen alsmede industriële & specialistische reinigingen gecombineerd met afvalstoffen inzameling en -verwerking staan veiligheid en eindkwaliteit voorop bij ADJ Milieutechniek. Equipment en apparatuur worden continu geïnnoveerd en vernieuwd en wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste machines en hulpmiddelen, zodat onze medewerkers op een verantwoorde en veilige manier kunnen werken.

 

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.