Tankreiniging en tanksanering

De reiniging van opslagtanks, ongeacht de grootte, is een vakgebied waarvoor specifieke kennis en ervaring vereist zijn. ADJ Milieutechniek onderscheidt zich in deze niche door een combinatie van expertise, certificering en een sterk milieubewustzijn. Of het nu gaat om het reinigen van kleine tanks of het saneren van gigantische opslagtanks, ADJ Milieutechniek biedt een breed scala aan diensten aan, aangepast aan de behoeften van de klant.

Wanneer is tankreiniging noodzakelijk?

Het reinigen van tanks is een essentiële stap in verschillende situaties:

 • Bij de inwendige inspectie van de tank.
 • Voorafgaand aan werkzaamheden aan of in de tank.
 • Bij een wisseling van product in de tank.
 • Wanneer de tank buiten gebruik gesteld wordt conform BRL K902 of BRL K904.
 • Bij het aantreffen van een ondergrondse tank tijdens sloop- of bouwwerkzaamheden.
 • Bij het herplaatsen van de tank op een andere locatie.
 • Voor het tijdelijk plaatsen van een dagtank op een bouwdepot.
 • Ter preventie of behandeling van bacterievorming of roest.

De diensten van ADJ Milieutechniek

ADJ Milieutechniek heeft zich gespecialiseerd in het KIWA gecertificeerd reinigen en saneren van boven- en ondergrondse tanks conform diverse BRL-richtlijnen. Ons aanbod omvat:

 • Uitvoeren van grondige bodemanalyses en het opstellen van rapportages, zoals tankonderzoek en nulsituatieonderzoek.
 • Verzorgen van de benodigde tankreinigingscertificaten.
 • Correct reinigen van installatiedelen conform de BRL-K905/03.
 • Zorgen voor het transport en de verwerking van afval- en reststoffen naar gespecialiseerde afvalverwerkingsinstallaties.

Met een focus op tankreiniging, tanksanering en het ondersteunen van processen zoals diesel opslag, productwissel, tankkeuring, en het onklaarmaken van tanks voor bouw of sloop, staat ADJ Milieutechniek garant voor een snelle en efficiënte dienstverlening. Onze voortdurende innovatie op het gebied van reinigings- en veiligheidsmiddelen zorgt ervoor dat uw tanks niet alleen grondig gereinigd worden, maar ook dat dit op een veilige en milieubewuste manier gebeurt.

Waarom kiezen voor ADJ Milieutechniek?

ADJ Milieutechniek is niet alleen een leider in de reiniging van tanks en tanksanering door onze uitgebreide certificering en naleving van de BRL K902/04, BRL K904/03 en BRL K905/02 normen, maar ook door onze toewijding aan milieubescherming. Onze aanpak waarborgt niet alleen de veiligheid en efficiëntie van uw tankinstallaties, maar draagt ook bij aan een duurzame toekomst.

Of u nu te maken heeft met het tijdelijk plaatsen van een tank, een noodzakelijke productwissel, of de sloop van een bestaande installatie, ADJ Milieutechniek biedt een betrouwbare en deskundige service op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze tankreinigings- en saneringsdiensten.

KIWA-richtlijnen
Om u een duidelijk overzicht te geven van de verschillende BRL richtlijnen heeft ADJ Milieutechniek de volgende normen uitgesplitst met extra toelichting voor wie de BRL bestemd is en wanneer een tankreiniging of tanksanering nodig is.

KIWA BRL K902/04 Tanksanering HBO- en dieseltanks
KIWA BRL K904/04 Tanksanering onder- en bovengrondse tanks (benzine, afgewerkte olie, petroleum e.d.)
KIWA BRL K905/03 Tankreiniging onder- en bovengrondse tanks (benzine, afgewerkte olie, petroleum e.d.)

Indien u aanvullende vragen of informatie wenst, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Afdeling Tankreiniging en Tanksanering: +31(0)183-505964

Zoekwoorden: kiwa, tankreiniging, tankcleaning, BRL K905, K902, K904, vacuumwagen,  tanksanering, ondergrondse, bovengrondse, opslagtank, benzine, brl k, neutraliseren, tank sanering, stookolie, stookolietank, tank reiniging, huisbrand olie, hbo, huisbrandolie, diesel, dieselopslag, saneringsbedrijf, sanering bedrijf, gasolie diesel, olietank, olieverwerking, inzameling.

Voor tankreiniging en tanksanering bieden wij o.a. de volgende diensten aan:

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...