Heetwater wegdekreiniging (AWS)

De aanpak van oliesporen op wegen vraagt om een gespecialiseerde en verantwoorde benadering. Met de introductie van nieuwe brandstoffen zoals biodiesel en plantaardige oliën zijn traditionele reinigingsmethoden, zoals chemische behandelingen of koudwaterreiniging, onvoldoende effectief. ADJ Milieutechniek, met jarenlange ervaring in het veld, speelt hierop in met de geavanceerde heetwater wegdekreinigingstechniek: het Advanced Water System (AWSystem).

Waarom AWSystem?

AWSystem is een mobiele techniek die ingezet wordt voor de verwijdering van oliesporen op zowel autosnelwegen als transport- en/of industrieterreinen. Het is ontworpen om snel en efficiënt te werken, wat essentieel is om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en economische kosten te minimaliseren. Door de combinatie van heetwater reiniging met lage- of hogedruk tot 500 bar, levert AWSystem een significant betere prestatie vergeleken met traditionele methoden.

Voordelen van AWSystem

  • Efficiënt en effectief: AWSystem neemt alle reinigingstaken over, waardoor handmatig reinigen overbodig wordt. Dit zorgt voor een veilige en verantwoorde reiniging met een minimale inzet van arbeidskrachten en voertuigen.
  • Automatische monitoring en injectie: Het systeem beschikt over een geautomatiseerd injectiesysteem voor milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, wat onnodige verspilling voorkomt. Monitoring van het verbruik zorgt voor een efficiënte inzet van ontvetters.
  • 24-uurs inzetbaarheid: Dankzij het interne heatingsysteem is er altijd 15.000 liter heet water beschikbaar voor noodgevallen, wat continuïteit waarborgt.

Uitbreiding: Heetwater Rioolreiniger

ADJ Milieutechniek gaat een stap verder door het AWSystem uit te breiden met een heetwater rioolreiniger. Deze innovatie maakt het mogelijk om vervuilde rioolstelsels effectief te reinigen van olie en andere verontreinigingen. Dit toont de veelzijdigheid en effectiviteit van heetwater wegdekreinigingstechniek aan.

Met de ontwikkeling en implementatie van het AWSystem biedt ADJ Milieutechniek een krachtige oplossing voor de gespecialiseerde reiniging van wegen en rioolstelsels. De efficiëntie, effectiviteit en 24-uurs inzetbaarheid maken dit systeem tot een onmisbare tool in de strijd tegen olievervuiling op openbare wegen en in rioolstelsels.

Voor meer informatie over heetwater wegdekreiniging en de diensten van ADJ Milieutechniek, neemt u dan contact met ons op.
 

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...