Verkoop

Oil spill control solutions

ADJ Milieutechniek is als reseller en milieu-incidentbestrijder een specialist op het gebied van wereldwijde water-, olie-, en chemicaliënbestrijding. Bij ongevallen, verspillingen en lozingen, zowel op het land als op het water, biedt ADJ Milieutechniek de juiste apparatuur en is een gerenommeerd leverancier van op maat gemaakte oil spill response producten, zoals absorptiematerialen, spill kits, oliekeerschermen, oil disc skimmers of detergenten. Ongelukken met vloeistoffen gebeuren nu eenmaal en daarom staat Spill control hoog op de prioriteiten lijst van Bedrijven en Overheid.

ADJ Milieutechniek voorziet u van kosten effectieve oplossingen met ons breed assortiment van absorberende producten voor chemische,  olie en petrochemische vloeistoffen. De veelzijdigheid van ons assortiment kenmerkt zich in matten, rollen, kussens en slangen. Voor elke toepassing bieden wij een passende oplossing van uw lekkage probleem. Als exclusieve fabrikant van de absorberende vloerkorrel HCS absorptiekorrel, voegen we een extra dimensie aan efficiënte spill control toe.

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.