Wegdekreiniging

Een mooie uitstraling en veilig werkterrein is van uitermate belang. Door uw terrein periodiek te vegen of te reinigen met onze wegdekreiniger, zorgen wij voor een nette en veilige omgeving.

Van het reinigen van terreinen, vegen en het oplossen van uiteenlopende vormen van verontreiniging tot snelle ondersteuning bij glad wegdek, olielekkages, milieu-incidenten en assistentie ter voorkoming van onveilige verkeerssituaties, biedt ADJ Milieutechniek uiteenlopende wegdekreinigers.

24-uurs olie-, diesel- en verfsporen verwijdering, heeft u een oliespoor? 
Bel dan direct onze meldkamer > 085-273 18 50

Brandstoflekkages zoals olie en benzine of andere stoffen door (bedrijfs-)ongevallen dienen snel en adequaat aangepakt te worden. Mede vanwege de veiligheid voor de medemens in het verkeer en de economische schade door files of stagnatie in werkprocessen. ADJ Milieutechniek reinigt het wegdek onder warme of koude hogedruk (tot 500 bar) in combinatie met gepatenteerde reinigingsproducten middels gespecialiseerde wegdek- en ZOAB-reinigers. Hierbij worden de vrijgekomen afvalstoffen direct opgezogen en erkend be- en verwerkt in onze zelfstandige AfvalBewerkingsInstallatie (ABI). Ons doel: optimaliseren van een veilige situatie tegen zo laag mogelijke kosten!

Toepassingen

Onze op maat ontwikkelde wegdekreinigers zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld voor het bestrijden van alle voorkomende vervuilingen op alle type verhardingen bij calamiteiten. Denk hierbij aan:

Wegdekreiniging olie- en dieselsporen
Het verwijderen en opruimen van olie- en dieselsporen is een van ADJ Milieutechniek oudste activiteiten. Als gerenommeerd specialist in mobiel reinigen van allerhande olieverontreinigingen bieden wij verschillende reinigingsoplossingen. Welk type olielekkage u heeft, op uw bedrijfsvloer, gemeenteterrein of snelweg, ADJ Milieutechniek biedt u direct hulp met hun wegdekreinigers, ook wel rijdende stofzuigers genoemd.
Wegdekreiniging parkeer- & bedrijfsterrein
Het reinigen van uw parkeer- en of bedrijfsterrein(en) met behulp van een wegdekreiniger is een snelle en efficiënte oplossing. Een schoon terrein is immers uw visitekaartje voor klanten. Het mobiel reinigen van grote bedrijfsterreinen kan met behulp van een wegdekreiniger ideaal zijn met minimale overlast. Dankzij een vernuftig zuig- en hogedruksysteem kunnen wij tussen het logistieke verkeer door gewoon reinigen zonder oponthoud.
Wegdekreiniging waterdoorlatende bestrating
ADJ Milieutechniek wordt steeds vaker ingezet bij het reinigen van waterdoorlatende bestrating. Waterdoorlatende bestrating kan wateroverlast bij tuinpaden, erven en wegen voorkomen. Met waterdoorlatende tegels kan het regenwater in de grond wegzakken en blijft het grondwater op peil. ADJ Milieutechniek reinigt dan ook met behulp van een wegdekreiniger periodiek voor diverse gemeenten deze type bestratingen of allerhande reinigingen binnen gemeenten.
Wegdekreiniging beton en stelconvloeren
Het reinigen van beton en/of stelconvloeren kan soms lastig zijn. Handmatig vegen of met hogedruk is dan niet afdoende. Met behulp van een wegdekreiniger kunnen wij uw stelconvloeren weer schoon krijgen, ongeacht of er nu mos of ander vuil aanwezig is.
Wegdekreiniging chemicaliën incidenten
Soms zijn er van die lange chemicaliën sporen die met de hand onmogelijk zijn om snel om te ruimen. Daarvoor beschikt ADJ Milieutechniek over geavanceerde wegdekreinigers met RVS opbouwunits. Hierdoor kunnen wij met onze wegdekreinigers ook vaak chemicaliën sporen schoonmaken, die snel en veilig verwijderd moeten worden. Denk daarbij aan benzine of loogsporen op industrie - en olieraffinaderijen.
Wegdekreiniging loading docks
Een lekke dieseltank in een loading dock of net dat ene knikje gemaakt tegen die varkensrug. Uw logistieke proces stagneert en men kan niet meer lossen bij die ene deur. Geen nood, wij kunnen met onze wegdekreinigers uw loading dock weer vrij snel gangbaar maken.
Wegdekreiniging moddersporen
Modder op de weg? Door het gebruik van een wegdekreiniger kan modder losgespoten en opgezogen worden of in de berm teruggeveegd worden middels de rolbezeminstallatie. Door het gebruik van een wegdekreiniger zorgt het overvloedige watervoorraad dat uw modder losweekt van het oppervlak. Heeft u een modderprobleem op het wegdek en u wilt dit professioneel gereinigd / verwijderd hebben? Dat kan middels onze wegdekreinigers!
Wegdekreiniging havens, kade en rail banen
Veelal zijn er bij op- en overslagbedrijven in havengebieden olielekkages, deze afvalstoffen mogen dan niet in het water komen. Dankzij het gebruik van een wegdekreiniging zorg je ervoor dat de afvalstoffen direct worden opgezogen. Ook kunnen rail banen verstopt raken met vuil of houtrestanten, waardoor een goede reiniging met behulp van de wegdekreiniger gewaarborgd wordt.
Wegdekreiniging parkeergarages & winkelcentra
Een oliespoor of wateroverlast in een parkeergarage? Geen nood, met onze mini wegdekreinigers of schrobzuigmachines kunnen wij uw parkeergarage weer optimaal schoon krijgen.
Wegdekreiniging brandschades & asbestverwijdering
Bij brand kunnen stof- en asbestdeeltjes op wegen terecht komen. Het handmatig verwijderen is een tijdrovende klus. ADJ Milieutechniek beschikt over wegdekreinigers waarbij de medewerker niet in contact komt met deze stof- en asbestdeeltjes daar wij werken met overdrukcabines. Een veilig en verantwoorde manier van openbare ruimte schoonmaak.
Wegdekreiniging dierlijke vetten
Lekkages van dierlijke vetten zoals plantaardige olie kunnen snel en efficient met een wegdekreiniger worden opgeruimd. Van belang hierbij is dat de behandelprocedure met juiste detergenten, ingestelde waterdruk en opnamecapaciteit van uitermate belang zijn.
Wegdekreiniging gemeentereiniging
Wegen of buitenruimten verdienen een regelmatige schoonmaakbeurt. Dit komt natuurlijk de veiligheid ten goede. De wegdekreiniger (ook wel veegwagen genoemd) is geschikt voor het vegen en reinigen van alle type verhardingen, zoals asfalt, bestrating en beton. Ook voor het opzuigen van blad of los vuil is de wegdekreiniger uitermate geschikt.
Wegdekreiniging hydrauliek oliespoor
Met de wegdekreiniger is het mogelijk om hydrauliekolie van verschillende type verhardingen te verwijderen. De werkzaamheden vinden plaats op rijks-, provinciale - en gemeentelijke wegen en op terreinen van bedrijven en particulieren. Het gebruik van het juiste ontvettingsmiddel zorgt voor een snellere afhandeling van de calamiteit. ADJ Milieutechniek ontwikkelt en beschikt over een ruime keuze aan ontvettingsmiddelen. De vrijgekomen afvalstoffen worden afgevoerd naar een erkende verwerker conform wet- en regelgeving met betrekking tot het omgaan met afvalstoffen (VIHB*).
Wegdekreiniging bedrijfsvloer of loodsvloer
Uw (bedrijfs)vloer laten schoonmaken? ADJ neemt uw schoonmaak werkzaamheden uit handen. Na overleg en situatie omschrijving kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten om uw vloer weer schoon en stofvrij te maken. Omdat wij beschikken over een schrobmachines, een Mini-wegdekreiniger en veegmachines kunnen wij flexibel werken en bijna iedere vloerreiniging uitvoeren. Of het nu gaat om incidenteel schoonmaken van een nieuwbouw, het periodiek reinigen van een bedrijfsvloer of het reinigen van de bestrating rondom uw bedrijfspand, woning of algehele bouwschoonmaak.
Wegdekreiniging wateroverlast
Wateroverlast en calamiteitenservice is ook onderdeel van de service van ADJ Milieutechniek. Indien u wateroverlast heeft kunnen wij deze met onze machines komen verhelpen. Met de inzet van meer machines tegelijk kunnen wij zeer snel grote hoeveelheden water opzuigen en verwijderen
Wegdekreiniging groene aanslag en mosverwijdering
Mos en Groene aanslag verwijderen en preventief bestrijden. ADJ Milieutechniek is gespecialiseerd in de verwijdering van mos en groene aanslag.
Wegdekreiniging motorolie of carterolie
Heeft u een lekkend carter? Motorolielekkage? Wij verwijderen uw motorolie of carteroliespoor met onze wegdekreiniger.
Wegdekreiniging provinciale wegen & snelwegen
Het reinigen van provinciale wegen en/of snelwegen met een wegdekreiniger vereist gespecialiseerde reinigingstechniek. Onze wegdekreinigers zijn geschikt voor het reinigen van Zeer Open Asfalt Beton (ZOAB), Dicht Asfalt Beton (DAB) Wegen, Asfaltbeton (asphalt concrete) asfaltmengsels voor dunne lagen (asphalt concrete, warmgewalst asfalt (hot rolled asphalt), zacht asfalt (soft asphalt), steenmastiekasfalt (split mastic asphalt), gietasfalt (mastic asphalt). Met behulp van een goede reiniging waarborgen wij een veilig stuk asfalt met een langere remweg en langere levensduur.
Wegdekreiniging stofbeheersing & stofbestrijding
Zeer nauwkeurige stofbestrijding voor industriële stofbestrijding op terminals, bedrijfsterreinen en bedrijfsvloeren. Wij helpen problemen voor productieprocessen op te lossen en productiviteit te verbeteren met behulp van onze wegdekreinigers.
Wegdekreiniging terminalcleaning
Terminals in havengebieden draaien 24-7 door. Gezien de grote oppervlakten die vervuild kunnen raken door rijdende AGV's of allerhande mobiele transportoplossingen. Met behulp van wegdekreinigers kunnen grote hoeveelheden oppervlakte in een kort tijdsbestek gereinigd worden zonder minimale logistieke stagnatie. ADJ Milieutechniek biedt een 24-7 garantie voor olievervuilingen op terminals die direct behandeld moeten worden.
Wegdekreiniging latex- en verfincidenten
Of het nu olievlekken zijn, latex of verfvlekken, het maakt voor onze wegdekreinigers niet uit, wij ruimen het gewoon snel en vakkundig op.
Wegdekreiniging waterstralen tot 1000 bar
Voor het verwijderen van nagenoeg alle voorkomende vervuilingen en of belijningen op verkeerswegen hebben wij een waterstraalmachine ontwikkeld met een roterende straalunit en waterdruk tot max. 1000 bar die kan waterstralen tot diep in het asfalt. Met een speciaal ontworpen bak wordt de vervuiling los gespoten en direct opgezogen en opgeslagen in het voertuig. Met de speciale uitrusting van een joystick en een hydrostatisch aandrijving zijn wij instaat om zeer snel en nauwkeurig te werk te gaan.
Wegdekreiniging wegenbouw
Een wegdekreiniger is onmisbaar in de wegenbouw en lijkt in veel opzichten op een veegzuigwagen. Echter, qua functionaliteit en uitrusting verschillen de beide wagens. Een wegdekreiniger wordt ingezet voor het verwijderen van bijvoorbeeld modder en slib op de weg en ook kan hij gebruikt worden als extra schakel na het frezen. Een met de wegdekreiniger gereinigde oppervlakte biedt een betere hechting voor de kleeflaag voor de nieuwe asfaltlaag. Onze wegdekreinigers zijn voorzien van een rolbezem voor, een schotelbezem voor het rechter voorwiel, en zowel links als rechts vegende units met een zwenkbare onderbezem, en achter de auto zit over de gehele breedte een zuigmond om alles droog te zuigen. Zowel op de rolbezem als op de zuigunits links als rechts zitten spuitkoppen gemonteerd om de wegporiën te reinigen.

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...