Wegdekreiniging

Een mooie uitstraling en veilig werkterrein is van uitermate belang. Door uw terrein periodiek te vegen of te reinigen met onze wegdekreiniger, zorgen wij voor een nette en veilige omgeving.

Van het reinigen van terreinen, vegen en het oplossen van uiteenlopende vormen van verontreiniging tot snelle ondersteuning bij glad wegdek, olielekkages, milieu-incidenten en assistentie ter voorkoming van onveilige verkeerssituaties, biedt ADJ Milieutechniek uiteenlopende wegdekreinigers.

24-uurs olie-, diesel- en verfsporen verwijdering, heeft u een oliespoor? 
Bel dan direct onze meldkamer > 085-273 18 50

Brandstoflekkages zoals olie en benzine of andere stoffen door (bedrijfs-)ongevallen dienen snel en adequaat aangepakt te worden. Mede vanwege de veiligheid voor de medemens in het verkeer en de economische schade door files of stagnatie in werkprocessen. ADJ Milieutechniek reinigt het wegdek onder warme of koude hogedruk (tot 500 bar) in combinatie met gepatenteerde reinigingsproducten middels gespecialiseerde wegdek- en ZOAB-reinigers. Hierbij worden de vrijgekomen afvalstoffen direct opgezogen en erkend be- en verwerkt in onze zelfstandige AfvalBewerkingsInstallatie (ABI). Ons doel: optimaliseren van een veilige situatie tegen zo laag mogelijke kosten!

Toepassingen

Onze op maat ontwikkelde wegdekreinigers zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld voor het bestrijden van alle voorkomende vervuilingen op alle type verhardingen bij calamiteiten. Denk hierbij aan:

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...