Riooltechniek

Een riool is de infrastructuur waarop afvalwater geloosd wordt. Een riolering(stelsel) of rioolstelsel is het ondergrondse netwerk in steden en dorpen. Het is bedoeld om het afvalwater en hemelwater op een veilige en gezonde manier af te voeren.

Een rioolstelsel kan verstopt raken. Door periodiek onderhoud uit te voeren voorkomt men problemen met de natuurlijke (afval)afwateringsfunctie. Voor het periodiek ledigen, reinigen en inspecteren van rioolsystemen beschikt ADJ Milieutechniek over unieke rioolcombi-voertuigen en inspectieapparatuur. Rioolleidingen van vrijwel elke diameter – zowel schoonwaterriolen als van explosiegevaarlijke procesriolen- behandelen wij snel en adequaat. Voor calamiteiten staat ADJ Milieutechniek ook op dit vlak dag en nacht klaar.

Rioolinspectie

Een lekkage in het riool, een (terugkerende) verstopping of controle van het leidingstelsel, ADJ Milieutechniek beschikt over speciale inspectiewagens welke zijn uitgerust met geavanceerde camera-apparatuur waarmee snel en vakkundig een complete rioolinspectie uitgevoerd kan worden. Aan de hand van computergestuurde robots worden alle leidingen in kaart gebracht . Tevens beschikt ADJ Milieutechniek over diverse detectiemethoden, zoals radio- en rookdetectie, waarbij geen hak- en breekwerkzaamheden benodigd zijn. 

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...