BRL K905 tankreiniging

ADJ Milieutechniek is BRL K905 gecertificeerd voor het reinigen van ondergrondse en bovengrondse opslagtanks.

Heeft u bacterievorming in uw benzine- of dieseltank ? Of u dient over een reinigingsverklaring te beschikken ivm tankinspectie en u wilt direct weten wat dit kost? 

Vraag hier digitaal uw offerte aan en u ontvangt
zo snel mogelijk een prijsaanbieding van ons!

Heeft u een bacterieprobleem in uw dieseltank? Lees dan hier verder wat u hieraan kunt doen.

Toepassingsgebied
BRL K905 Tankreiniging heeft betrekking op het reinigen van onder- en bovengrondse opslagtanks, inclusief de bijbehorende leidingen en eventuele appendages. BRL K905 is van toepassing voor tanks met een inhoud van 0,2 tot en met 250 m3, waarin zich vaste, steekvaste, pasteuze of vloeistoffen bevinden of hebben bevonden met een gevaarsidentificatienummer dat begint met 3, 4 of 8. 

Wanneer is het nodig?
Het reinigen van deze opslagtanks dient te geschieden met een door het reinigingsbedrijf geselecteerd reinigingsmiddel voor het desbetreffend opgeslagen product.Het reinigen van opslagtanks kan plaats vinden wanneer:

  • De opslagtank inwendig geïnspecteerd moet worden,
  • Er werkzaamheden aan of in de opslagtank moeten plaatsvinden,
  • Er een wisseling van product plaatsvindt,
  • De opslagtank verwijderd wordt, of definitief onklaar gemaakt wordt volgens de eisen van beoordelingsrichtlijn  BRL-K902 of BRL-K904,
  • De opslagtank elders opnieuw geïnstalleerd wordt,
  • Een reparatie aan het opslagtanklichaam noodzakelijk is, of
  • Wanneer de eigenaar of opdrachtgever het nodig acht (bijvoorbeeld schoonmaken, e.d.).

Processtappen

Voor het reinigen van tanks volgens BRL K905 geldt een meldingsplicht naar het bevoegd gezag van 4 werkdagen. Het bevoegd gezag kan, indien zij dit noodzakelijk acht eventueel lokale hulpdiensten zoals de brandweer inlichten en inschakelen.

Toepassingen

Onze op maat ontwikkelde tankreinigingsvoertuigen zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld voor het reinigen van alle boven en ondergrondse opslagvoorzieningen . Denk hierbij aan:

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...