Milieu- en industriële reiniging

ADJ Milieutechniek heeft op landelijk niveau een goede bekendheid opgebouwd op het gebied van industriële reiniging in verscheidene markten. Efficiëntie en flexibiliteit behoren dan ook tot de belangrijke maatstaven. Het continu innoveren van reinigingstechnieken alsmede het toepassen daarvan draagt zorg voor een geschikte oplossing voor ieder reinigingsprobleem. 

Door goed opgeleide en ervaren allrounders garanderen wij een minimale productieonderbreking. In combinatie met de modernste technieken en een ondersteunend adviesmanagement zorgt ADJ Milieutechniek ervoor, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften, dat werkzaamheden ook onder tijdsdruk worden afgerond, tot het gewenste eindresultaat is bereikt. 

Het uitgebreide equipment omvat onder meer ADR-gekeurde vacuümvoertuigen, droge stoffen vacupressvoertuigen, hogedrukunits, ademluchtunits, mobiele zuiveringsinstallaties en ander specialistisch en innovatief materieel, dat voor een groot deel in eigen beheer wordt ontwikkeld en gefabriceerd.

Voor milieu- en industriële reiniging bieden wij o.a. de volgende diensten aan:

Dieseltank reiniging
Vervuilde diesel of een vervuilde dieseltank is tegenwoordig een zeer groot probleem in de sectoren waar veel gebruik wordt gemaakt van dieselmotoren. Zowel in de industriesector zoals generatoren en heftrucks maar ook zien we dit fenomeen veel terug op de vrije tijd sector zoals in pleziervaartuigen zoals jachten. Het probleem is veroorzaakt door de invoering van de verplichte biodiesel toevoegingen. Biodiesel bevat minder zwavel, en er is plantaardige olie aan toegevoegd.
BRL K905 tankreiniging
BRL 905 Tankreiniging heeft betrekking op het reinigen van onder- en bovengrondse opslagtanks, inclusief de bijbehorende leidingen en eventuele appendages. BRL 905 is van toepassing voor tanks met een inhoud van 0,2 tot en met 250 m3, waarin zich vaste, steekvaste, pasteuze of vloeistoffen bevinden of hebben bevonden met een gevaarsidentificatienummer dat begint met 3, 4 of 8.
Vacuümreiniging
In de industriële reiniging nemen vacuüm- en vacupresstechniek een belangrijke plaats in. De toepassingsmogelijkheden van deze techniek zijn zeer uitgebreid. Zo kunnen vloeistoffen als droge stoffen uit opslagtanks, ondergrondse tanks, vaten, leidingen en riolen worden gezogen, afgevoerd, getransporteerd of direct worden teruggeblazen in andere opslagvoorzieningen.
Hogedrukreiniging
Dankzij een gedegen kennis op het gebied van reinigingstechnieken heeft ADJ Milieutechniek bewezen gespecialiseerd te zijn in moeilijk uitvoerbare reinigingsopdrachten. Het inzetten van water onder hoge druk tot zelfs 2500 bar, biedt snelle en effectieve oplossingen voor de reiniging en verwijdering van materialen en/of reststoffen. Door inzet van innovatieve reinigings- en veiligheidsmiddelen staat ADJ Milieutechniek borg voor een snelle en efficiënte dienstverlening.
Riooltechniek
Een rioolstelsel kan verstopt raken. Door periodiek onderhoud uit te voeren voorkomt men problemen met de natuurlijke (afval)afwateringsfunctie. Voor het periodiek ledigen, reinigen en inspecteren van rioolsystemen beschikt ADJ Milieutechniek over unieke rioolcombi-voertuigen en inspectieapparatuur. Rioolleidingen van vrijwel elke diameter – zowel schoonwaterriolen als van explosiegevaarlijke procesriolen- behandelen wij snel en adequaat. Voor calamiteiten staat ADJ Milieutechniek ook op dit vlak dag en nacht klaar.
Tijdelijke opslag
ADJ Milieutechniek levert, in geval van nood, de juiste opslagmogelijkheden en biedt een 24/7 transportoplossing en speciale stationaire calamiteiten vloeistofdichte containers of mobiele tankcontainers. Verontreinigd afvalwater kan hierdoor direct op locatie opgeslagen worden.
Gedemineraliseerd water
Bij veel producenten is schoon gedemineraliseerd water benodigd voor hun productieproces, zoals zinkbaden bij gieterijen of in een waterzuiveringsproces. Bij een onderhoudsstop heeft men dan ook vaak snel (binnen 24 uur) weer schoon demiwater nodig. ADJ Milieutechniek heeft een groot netwerk van vaste klanten opgebouwd om hierin te voorzien.
Reinigingsadvies
Een vuile tank? Roestaanslag? Een onbekende substantie in uw werkproces? Voor al deze vraagstukken bent u bij ADJ Milieutechniek aan het juiste adres. Wij denken mee in reinigingsoplossingen en reinigingsadvies op maat, hetgeen voor makkelijk onderhoud betekent van uw machines of materialen.

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...