Milieu- en industriële reiniging

ADJ Milieutechniek heeft op landelijk niveau een goede bekendheid opgebouwd op het gebied van industriële reiniging in verscheidene markten. Efficiëntie en flexibiliteit behoren dan ook tot de belangrijke maatstaven. Het continu innoveren van reinigingstechnieken alsmede het toepassen daarvan draagt zorg voor een geschikte oplossing voor ieder reinigingsprobleem. 

Door goed opgeleide en ervaren allrounders garanderen wij een minimale productieonderbreking. In combinatie met de modernste technieken en een ondersteunend adviesmanagement zorgt ADJ Milieutechniek ervoor, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften, dat werkzaamheden ook onder tijdsdruk worden afgerond, tot het gewenste eindresultaat is bereikt. 

Het uitgebreide equipment omvat onder meer ADR-gekeurde vacuümvoertuigen, droge stoffen vacupressvoertuigen, hogedrukunits, ademluchtunits, mobiele zuiveringsinstallaties en ander specialistisch en innovatief materieel, dat voor een groot deel in eigen beheer wordt ontwikkeld en gefabriceerd.

Voor milieu- en industriële reiniging bieden wij o.a. de volgende diensten aan:

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...