Vloeistofcontainer - ontwateringscontainer 30m3

Merk en type

Ontwateringscontainer - 30m3

Toepassingen

Onze nieuwe ontwateringscontainer is speciaal ontworpen voor het behandelen van grof en hard slib dat relatief makkelijk te ontwateren is. Afhankelijk van het type slib en de deeltjesgrootte heeft de ontwateringscontainer vele gebruiksmogelijkheden:

  • De container kan worden gebruikt als een standalone oplossing met behulp van het vaste filtratie principe (indikken) waarbij vloeibaar effluent bovenaf afgezogen kan worden.
  • De container kan worden uitgerust met speciale inlays om kleinere vaste stoffen tot 200 en 100 micron op te nemen. Deze inlays maken ook de reiniging nog makkelijker (op aanvraag en beschikbaarheid).
  • Bij stinkend en/of gevaarlijk slib kan de container worden uitgerust met afsluitbare kleppen en/of met een vloeistof doorlatende zak om het slib vast te houden. Hiermee wordt ook het legen en reinigen van het slib uit de container vereenvoudigd (op aanvraag en beschikbaarheid).

Specialiteit

Transport
Door de afmeting van de ontwateringscontainer (1,700 mm x 2,500 mm x 6,000 mm) is deze makkelijk door vrachtwagens te hanteren middels het "haakarmprincipe".
De haakpositie kan op verschillende typen vrachtwagens worden afgestemd.
Opgelet: de container kan in volle toestand NIET opgehesen worden!

Installatie
De ontwateringscontainer wordt standaard geleverd met hydraulische afsluitkleppen om de vaste stoffen bij regen droog te houden en de ontwatering niet te verstoren. De afsluitkappen kunnen handmatig hydraulisch worden bediend om te openen en te sluiten. 

Eigenschappen

Vullen
De ontwateringscontainer heeft meerdere opties om eenvoudig te kunnen vullen:

  • Vacuümwagens of andere verpompingseenheden (vulpompen) kunnen, dankzij een diverse koppelingskranen 3 of 4 duims kamlock direct lossen in de container ((andere aansluitingen op aanvraag mogelijk).
  • Het vullen met een graafmachine behoort ook tot een mogelijkheid via de afsluitbare kappen.
  • Het vulpunt met kamlock aansluitingen aan de achterzijde kan direct worden aangesloten op een slibpomp

Legen & reinigen
De combinatie van een afsluitbare afsluitkappen, toegankelijke ruimtes, ontwateringspunten op de hoeken en een gladde bodem maken het makkelijk om de ontwateringscontainer te legen en te reinigen.

Conditie

Te huur excl of inclusief bediening, zie ook onze kraancontainer- en vacuumvoertuigen voor plaatsing of lediging.

Vloeistofcontainer - ontwateringscontainer 30m3 is ook te huur

Wilt u meer informatie over het huren van Vloeistofcontainer - ontwateringscontainer 30m3? Of wilt u graag een kostenopgave? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Moment geduld...