Oplossingen voor olie- en allerhande vloeistoflekkages

Advies nodig? Bel 085-273 1850


HCS Oil Only Roll – Pluisarm/ Geperforeerd (ROL)
Absorptiematerialen

ADJ Milieutechniek biedt u een ruim assortiment absorptiematerialen die u tijd én geld besparen in het oplossen van lekkages met gevaarlijke vloeistoffen op reguliere basis of bij calamiteiten, binnen en buiten, op het land of in het water!

Spill Kits

Spill kits & interventiekits zijn verkrijgbaar in Universel, Oil-only & Haz-mat.

Oil Disc Skimmers

Het HCS Oil disc skimmers assortiment omvat een toonaangevende groep van skimmers. De Oil Disc Skimmers gebruiken oleofiele schijven (discs) om gemorste lichte als zware olie te herstellen.

Oliekeerschermen

De HCS Oil Fence Boom, is in geval van calamiteiten klein of groot een unieke oplossing als barriere tegen ongewenste vloeistoffen op wateren. De HCS Oil Fence Boom is een foam filled oliekerend scherm dat geschikt is voor veel voorkomende olie morsingen in beschermde (ondiepe) watergebieden of, havens, binnenwatergebied daarbuiten.

Reinigingsproducten

HCS Bio Cleaner + wordt gebruikt door professionele calamiteitenorganisaties, wegbeheerders, bergers en reinigingsdiensten. HCS Bio Cleaner + wordt gebruikt voor het verwijderen van oliesporen en andere veel voorkomende vervuilingen die achter blijven na een ongeval.