Ledigen en reinigen van (afgewerkte) olietanks

Zoekt u een specialist om uw oude olietank schoon te maken? Of heeft u een lekkage aan een oude afgewerkte olietank?

Stop met zoeken, want u bent aan het juiste adres. Al ruim 35 jaar is ADJ Milieutechniek actief in het reinigen van olietanks en alle andere gerelateerde olieproducten. ADJ Milieutechniek is ook uitgeroepen tot de grootste tankreinigers van Nederland! 

KIWA erkend reinigen en effectief afvoeren alle residuen van olie en sludges is een dagelijkse activiteiten binnen onze onderneming. Deze afvalstoffen worden afgevoerd en alle werkzaamheden worden uiteraard met inachtneming van de wettelijke regels en veilig uitgevoerd. ADJ Milieutechniek kan worden ingeschakeld voor het schoonmaken van zowel bovengrondse als ondergrondse olietanks als het compleet saneren van deze tanks. Wij nemen alle werkzaamheden op ons, van het vrijmaken van de tank tot het afvoeren van afval en het chemisch schoonmaken van de olietank zelf of geheel verwijderen van de tank, ook als deze in een kelder aanwezig is!

Snelle schoonmaak heeft namelijk alleen waarde wanneer dit ook goed gebeurt. Onze reinigingsteams rijden door heel Nederland en die ene tank of meerdere olietanks nemen onze vakmensen gewoon op route mee in de reiniging. U bent verzekert van een effectieve reiniging tegen kostprijs. Wij zorgen ervoor dat dit snel, volledig, veilig en milieubewust gebeurt.

Meer informatie over reinigen van olietanks?

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of direct bellen naar 0183-505964.

No images were found.