Oil fence boom - oliekeerscherm

Merk en type

Fence Oil Booms / Oil Containment boom / Foam Filled boom / Platte Foam Drijver / Oliekeerscherm

Toepassingen

De HCS Oil Fence Boom, is in geval van calamiteiten klein of groot een unieke oplossing als barriere tegen ongewenste vloeistoffen op wateren. De HCS Oil Fence Boom is een foam filled oliekerend scherm dat geschikt is voor veel voorkomende olie morsingen in beschermde (ondiepe) watergebieden of, havens, binnenwatergebied daarbuiten.

Specialiteit

De HCS Oil Fence Boom is een lichtgewicht en uiterst duurzaam oliekeerscherm, vaak ook response boom genoemd. De uit Mehler Panama (versterkt lichtgewicht PVC) gemaakte keerscherm zijn zeer gemakkelijk in gebruik en makkelijk te koppelen of openen middels gestandaardiseerde ASTM connectors. Het platte, stevige en goed drijvende foam filled oliekeerscherm is direct klaar voor gebruik. 

Eigenschappen

Mede dankzij de zelf ontworpen hydraulisch afrol- en oprolbare haspels zijn zij zeer efficiënt voor een directe inzet bij calamiteiten.

Conditie

Te huur of verkoop

Oil fence boom - oliekeerscherm is ook te huur

Wilt u meer informatie over het huren van Oil fence boom - oliekeerscherm? Of wilt u graag een kostenopgave? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Door onderstaande checkbox aan te vinken geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee akkoord te gaan.

Moment geduld...