Wegdekreiniging

Wegdekreiniging

ADJ Milieutechniek heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het mobiel reinigen van allerhande oppervlakten en combineert innovatieve reinigingstechnieken met gepatenteerde reinigingsproducten.

Van het reinigen van terreinen, vegen en het oplossen van uiteenlopende vormen van verontreiniging tot snelle ondersteuning bij glad wegdek, olielekkages, milieu-incidenten en assistentie ter voorkoming van onveilige verkeerssituaties, biedt ADJ Milieutechniek uiteenlopende oplossingen.

24-uurs olie-, diesel- en verfsporen verwijdering

Brandstoflekkages zoals olie en benzine of andere stoffen door (bedrijfs-)ongevallen dienen snel en adequaat aangepakt te worden. Mede vanwege de veiligheid voor de medemens in het verkeer en de economische schade door files of stagnatie in werkprocessen. ADJ Milieutechniek reinigt het wegdek onder warme of koude hogedruk (tot 500 bar) in combinatie met gepatenteerde reinigingsproducten middels gespecialiseerde wegdek- en ZOAB-reinigers. Hierbij worden de vrijgekomen afvalstoffen direct opgezogen en erkend be- en verwerkt in onze zelfstandige AfvalBewerkingsInstallatie (ABI). Ons doel: optimaliseren van een veilige situatie tegen zo laag mogelijke kosten!

Toepassingen

Onze op maat ontwikkelde wegdekreinigers zijn inzetbaar voor verschillende werkzaamheden:

  • Reinigen van verhardingen na lekkages van brandstoflekkages of andere typen verontreinigingen
  • Verwijderen van moddersporen
  • Stofbeheersing
  • Terminalcleaning oftewel onderhoud van bedrijfsterreinen
  • Drooghouden van ondergronden bij asfalteringswerkzaamheden
  • Drooghouden van ondergronden voor het aanbrengen van belijningen

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.