BEDRIJFSPROFIEL

ADJ Milieutechniek is een specialist in het coördineren en afhandelen van milieu-incidenten en reguliere reinigingsprojecten. Met een unieke 24-uurs milieu-dienstverlenende service is ADJ Milieutechniek dag en nacht beschikbaar voor de afval– en milieuproblemen van industriële ondernemingen, overheden, gemeentelijke instanties, bedrijven en particulieren binnen de gehele Benelux.

Flexibel

ADJ Milieutechniek is innovatief en ontwikkelt steeds meer geavanceerde reinigingsequipment, zoals recent de AWS heetwater reinigingstechniek. Door het toepassen van innovatieve technieken en materialen komt ADJ Milieutechniek als geen ander tegemoet aan steeds moeilijkere opdrachten gepaard met 24-uurs inzetbaarheid en kwaliteitsgarantie.

Kwaliteit en efficiëntie

Onze opdrachtgever is belangrijk, altijd en overal! U dus ook! Door een ruime ervaring in de milieuwereld en de aanwezige vakkennis garandeert ADJ Milieutechniek een kwalitatief goede, snelle en efficiënte uitvoering van iedere opdracht. Gecertificeerde dienstverlening ADJ Milieutechniek is NIWO erkend en beschikt over de juiste gecertificeerde specialisten, die over een ruime praktijkervaring beschikken en doorlopend bijgeschoold worden om de werkzaamheden vakkundig te kunnen uitvoeren. Bedrijfshulpverlening, EHBO, VCA**, veilig werken langs de weg en spoor, BRL 9101 verkeersmaatregelen, vervoer met gevaarlijke stoffen (ADR), gasmeten in besloten ruimten, gaspak- en ademluchtbescherming behoren tot de standaard expertise. Voor elke sector staan verschillende experts tot de beschikking zoals: veiligheidsdeskundigen, veiligheidsadviseurs, calamiteitencoördinatoren en milieudeskundige medewerkers.

Speerpunten van ADJ Milieutechniek

  • Landelijke dekking met één aanspreekpunt voor het afhandelen en coördineren van milieu-incidenten en reguliere reinigingsprojecten
  • 24-uurs inzetbaarheid van duurzaam (reinigings)equipment op maat
  • Ruim 25 jaar ervaring en specialist in milieu- en reinigingsproblematiek
  • Marktconforme prijsafspraken en geen bindingsvergoedingen
  • Actuele kennis op het gebied van gevaarlijke stoffen en afvalstoffenwetgeving
  • 24-uurs acceptatie en NIWO / VIHB erkend betreffende het afvoeren en verwerken van (gevaarlijke)afvalstoffen Beschikt over kwaliteits- en veiligheidscertificeringen
  • Proactief, flexibel en leveren maatwerk

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...