MISSIE EN VISIE

Onze visie

In een wereld die steeds complexer en tegelijk alsmaar kleiner wordt, zijn innovatie, snelheid en alertheid van even groot belang als schaal, staat van dienst en bereik. Wij onderscheiden ons als professionele milieu-dienstverlener en staan bekend om ons vermogen om duurzame oplossingen te creëren voor onze opdrachtgevers. Elke dag, ieder uur van de dag trachten wij dit door in te spelen op de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen zelfs te overtreffen.

Onze missie

ADJ Milieutechniek streeft ernaar om één van de meest dynamische en duurzame milieu-incident dienstverlener van Nederland te zijn door het bieden van gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische oplossingen via een netwerk van kanalen, kwalitatief hoogstaande diensten en producten. Vertegenwoordigd door het inzetten van onze operationele kennis en zakelijk milieuverantwoorde expertise. Door een ruime ervaring in de milieuwereld en de aanwezige vakkennis garandeert ADJ Milieutechniek een betrouwbare en efficiënte uitvoering van elk project.

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...