HISTORIE

De geschiedenis van ADJ gaat terug tot 1982. Grondlegger A. de Jong startte zijn activiteiten met de verkoop en het ophalen van reguliere brandstoffen en afvalolie onder de naam A. de Jong Gorcum Oliehandel B.V. Voortvloeiend uit deze werkzaamheden kwam er steeds meer vraag naar tankreiniging en andere milieuactiviteiten. Vanaf 1988 begonnen de activiteiten echt vorm te krijgen. Het bedrijf groeide uit naar een nieuwe locatie buiten Gorinchem en aldaar werd onder de naam A. de Jong Milieutechniek B.V. een verwerkingslocatie opgesteld voor de verwerking van afvalwater en inzameling van Klein Chemisch (gevaarlijk) Afval. Met een personeelsbestand van 85 medewerkers en een wagenpark van 60 voertuigen groeide A. de Jong Milieutechniek B.V. uit tot een landelijk maar vooral regionaal sterk opererend dienstverlenend bedrijf met een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van milieu, industriële reiniging en afvalstoffenverwerking.

ADJ Milieutechniek

Na een hectische en roerige tijd in de chemietak, besloot oprichter A. de Jong om de verwerkingstak af te stoten en zich te gaan richten op de calamiteitensector en professionele reinigingstechniek. Alle KGA-inzamelingsactiviteiten werden verkocht en ADJ Milieutechniek werd in het leven geroepen.

In 1992 verhuisde ADJ Milieutechniek naar een nieuwe vestiging in Werkendam om vanuit daar haar landelijke (milieu)-activiteiten in combinatie met een vernieuwde afvalwaterzuivering te kunnen voortzetten. ADJ Milieutechniek is uitgegroeid tot een van de grootste milieu-incident bestrijdingsorganisaties van Nederland. Een zelfstandig, onafhankelijk bedrijf dat de stelling ‘There’s no hurdle we can’t take’ nog steeds hoog in het vaandel heeft. Ook in de meest letterlijke betekenis. Dag en nacht probeert ADJ Milieutechniek haar klanten snel, deskundig en persoonlijk te woord te staan. Van hieruit is ADJ Milieutechniek actief voor onder andere (semi-) overheden, rijkswaterstaat, waterschappen, Ministerie van Defensie, petro- en chemieindustrie, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren.

SNEL CONTACT

ADJ Milieutechniek staat graag voor u klaar. Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze website of wilt u nadere informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Uw gegevens:

U heeft nog 200 Woorden over.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...