Bluswater afvoeren bij brand

Bluswater afvoeren bij brand

Bij grote industriële branden vormt verontreinigd bluswater een risico voor mens en milieu. Met alle gevolgen van dien. Brandweer, lokale overheid, verzekeraar of waterkwaliteitsbeheerders schakelen dan ook regelmatig de diensten in van ADJ Milieutechniek. Met de ADJ ketenaanpak Full Circle op bluswater behartigen wij uw belangen. Van plan tot aanpak wordt een totaalaanpak gerealiseerd. Resultaat: gerichte acties, tijdwinst en een beperking van milieuschade en verwerkingskosten. ADJ Milieutechniek werkt samen met erkende afvalwaterverwerkers en biedt 24-7 gespecialiseerd zuigequipment welke direct de vrijkomende bluswater stromen kunnen opzuigen en ter verwerking aanbieding bij daartoe vergunde verwerker.

Storingsdienst meldkamer is dag en nacht te bereiken op +31 (0) 85 - 273 1850

Meer informatie?
Lees o.a. onze actuele berichtgeving in de media: Brabants Dagblad - bluswater niet in het riool, maar naar de afvalverwerker

 

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.