Reinigingsproducten

Reinigingsproducten

HCS Bio Cleaner +

  • HCS Bio Cleaner + wordt gebruikt door professionele calamiteitenorganisaties, wegbeheerders, bergers en reinigingsdiensten. HCS Bio Cleaner + wordt gebruikt voor het verwijderen van oliesporen en andere veel voorkomende vervuilingen die achter blijven na een ongeval.

Meer info en bestellen

HCS Ontvetter Super Extra

  • HCS Ontvetter Super is een bestaand concept in het reinigen en ontvetten van: fabrieksvloeren, betonnen bestrating, rijkswegen, luchthavens, tankstations, metalen objecten en de meeste andere vast oppervlakken. Dit product ontvet en reinigt. Verder bevat het een speciale katalysator als ingrediënt om in de natuur aanwezige micro organisme te activeren, zodat zwaardere olie soorten versneld kunnen worden afgebroken.

Meer info en bestellen

HCS Stripper Strong

  • Hoog geconcentreerde, zeer sterke alkalische reiniger voor het verwijdering van de meest voorkomende hardnekkige vervuilingen. Zeer geschikt voor het verwijderen van diverse coatings op de weg, frituurvetten en palmolie. Het product is bij juiste toepassing veilig toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, maar hou het wel in de gaten. m.u.v. zachte metalen, waarbij de contacttijd beperkt dient te blijven. De oppervlakte actieve stoffen zijn voor meer dan 90% biologische afbreekbaar volgens de betreffende OECD test.

Meer info en bestellen

HCS Stookolieverwijderaar

  • Speciale vloeistof voor effectief verwijderen van stookolie op basis van destillaten. Verwijderd probleemloos stookolie en vetten en vele andere industriële vervuilingen op machines. Vormt geen stabiele emulsie met water.

Meer info en bestellen

HCS Ontschuimer

  • Speciale ontschuimer. Het product heeft een tweeledige toepassing. Ten eerste het product worden toegevoegd aan het bestaande reinigingsproduct, waardoor eventuele schuimvorming geremd wordt of geheel verdwijnt. Ten tweede kan de ontschuimer gebruikt worden om de aanwezige schuim, b.v. in wasmachines, tanks en afvalwatersystemen e.d. te breken. De oppervlakteactieve stoffen zijn voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar volgens de betreffende OECD test.

Meer info en bestellen

HCS Bio Ai

  • Krachtige ontvetter voor gebruik bij plantaardige olien, welke zich in vele praktijkervaringen en jaren bewezen heeft en is uitermate geschikt voor het verwijderen, reinigen en ontvetten van snelwegen (ZOAB, DAB etc), benzine-, olie & vetachtige sporen, bestrating, bedrijfsterreinen, betonvloeren, stelcon-platen, parkeerplaatsen en opslag- en evenementenhallen, regulaire schoonmaakprojecten, roetaanslag, niet gedroogde verf, ondergrondse- en bovengrondse tanks, zwaarvervuilde motoren, machines, transportbanden, afzuigkappen en nog veel meer toepassingen. Biologisch goed afbreekbaar en minder milieu belastend.

Meer info en bestellen

HCS OSM 3

  • Mengsel van geselecteerde natuurlijke micro-organismen. De product wordt gebruikt voor het verwijderen van vervuilingen van minerale
  • olie- en vetten op vloeren, machines, parkeerplaatsen water en kades/oevers. Het product is tevens geschikt voor het verwijderen van
  • hardnekkige olie- en brandstofvervuiling op parkeerplaatsen, straat en oprijlaan. Het product kan tevens worden toegepast in dompelbaden
  • voor het reinigen van sterk vervuilde onderdelen.

Meer info en bestellen

Wij gebruiken cookies op onze website om uw klikgedrag te meten. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.